Over Ons

Wij van cryptokalender.nl houden jou altijd op de hoogte over het belangrijkste crypto nieuws. Ons doel is om het vinden en bereikbaar maken van cryptocurrencies voor iedereen mogelijk te maken. Wij bieden je dagelijks hoogwaardige en onbevoordeelde informatie over alles wat belangrijk is binnen de crypto wereld.

Ons team van crypto fanaten speurt dagelijks het internet af bij verschillende exchanges om je zo goed mogelijk van de nieuwste bewegingen binnen de cryptocurrencies te voorzien. Zo kun je uiteindelijk zelf een goed geïnformeerde conclusie trekken.

Ons team staat sinds 2020 dagelijks klaar om onze website up-to-date te houden. Wij doen zo goed als mogelijk ons best om onze data altijd door middel van verschillende leveranciers zo relevant mogelijk te houden.

Soms kan het zijn dat er fouten in onze data voorkomen. Wij proberen altijd om deze data zo goed mogelijk op onze website te tonen. Wanneer je een vraag of opmerking hebt over onze data, staan wij altijd open voor feedback. Wil je contact met ons opnemen? Dan kun je alle mogelijke informatie vinden op onze contactpagina.

Ben je een adverteerder en wil je reclame maken op onze website? Dan verwijzen we je naar onze contactpagina.